Cipősdoboz 2011

  • Posted on november 22, 2011 at 09:09

Mint annyi évben már, idén is megszervezi a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz akciót.

Cipősdoboz Akció 2011Idén már 8. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót. Ezúttal fő partnere a Fővárosi Vidámpark.

A kezdeményezés erejét, honfitársaink önzetlen adakozó kedvét jól tükrözi, hogy tavaly 22300 doboz érkezett be a gyűjtőpontokra, azaz ennyi kisgyereknek tettük szebbé az ünnepet.

November19. és 27. között már le is adhatod az első cipősdobozokat, mégpedig a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron naponta 10-20 óráig a Gerbaud előtt.

Néhány fontos információ az idei Cipősdoboz Akcióról, végül egy hanganyag, hogyan készítheted el a saját, ajándéknak szánt cipősdobozod. A bejegyzés végén kattints a play gombra.

Forrás: www.ciposdoboz.hu és annak Facebook oldala.

1. A legkreatívabb cipősdoboz

A Praktika magazin és a Baptista Szeretetszolgálat idén is meghirdeti a Legkreatívabb Cipősdoboz versenyét!

Keressük Magyarország legkreatívabb cipősdoboz ajándékát: egy olyan, rászoruló gyermeknek szánt ajándékcsomagot, amely kívül belül kreatív és ötletes!

Ha úgy döntött, csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához (www.ciposdoboz.hu), és elkészített ajándéka családja, barátai szerint is álomszép és csupa-csoda, akkor fotózza le, küldje be a ciposdoboz@baptistasegely.hu e-mail címre. A beérkezett fotók közül a Praktika magazin szerkesztősége választja ki a nyerteseket, a legötletesebbeket.

A fotók beküldési határideje 2011. december 16-a, péntek! A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint nevük és munkájuk kikerül a www.ciposdoboz.hu oldalra is, ajándékukat pedig postán küldjük el!

2. Közös gyűjtőakció a Cora áruházakkal

A Cora áruházlánc és a Baptista Szeretetszolgálat közös akciót indít a rászoruló gyermekek megajándékozására! Vásároljon egy ajándékkal többet, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára! Mindazokat, akik november 20-tól december 19-ig összeállítanak egy cipősdoboznyi új vagy újszerű ajándékot és leadják azt a Cora üzletben található Baptista gyűjtőpontokon, a Cora megajándékozza egy 500 Ft-os ajándékutalvánnyal.

Az ajándékutalvány átvételének menete:

1. Adjon át egy cipősdoboznyi ajándékot az áruházi gyűjtőponton!

2. Pecsételtesse le a szelvényt a leadás helyén!

3. Vásároljon minimum 2000 Ft értékű játékot 2011. 11. 20. és 12. 19. között a Cora játékosztályán!

4. A vásárlást igazoló blokkot és a lepecsételt szelvényt mutassa be a Bizalomkártya Irodában!

5. Vegye át az 500 Ft értékű Cora vásárlási utalványt!

Kattints a play gombra, és hallgasd meg, hogyan készítsd el a saját cipősdoboz adományod!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Top