Naptár

Legyen Neked is

Személyes Adventi Naptárad!

Családi karácsonyi szokásoktól, hagyományoktól függően alakul az adventi készülődés. Bizonyára Te is megleped gyermeked, unokád adventi naptárral. Sokan megelégszenek az üzletekben, boltokban kapható ablakos, a karácsonyi ünnepkörhöz tartozó formákba öntött csokifalatokat tartalmazó dobozokkal. Szerencsére sokféle minőségű és árkategóriájú, a különféle igényeket kielégítő, a gyerekeknek szánt adventi naptárat lehet készen venni akár megtöltve, akár a Te fantáziádra bízva, hogy mi is kerüljön bele.

Az Advent nem csak a gyerekekről szól!

Az Advent a felnőtteknek öröm és készülődés. Ha életformájukban jelen van a vallás, a hit bármilyen formája, és igyekeznek a karácsonyt megelőző 4 hetet a testi, lelki és szellemi megtisztulás, Jézus születésének ünnepére való felkészüléssel tölteni.

Ilyenkor az új kor vívmányainak és barátaink, ismerőseink figyelmességének köszönhetően a neten is több, a lelkünkhöz szóló idézet és zenés-képes összeállítás kering.

Néha olyan jó lenne magunkkal vinni egy-egy gondolatot, idézetet!

Mit szólnál, ha lenne egy személyes adventi naptárad?

Amiben Neked szóló gondolatok vannak papírra vetve az ünnepkörhöz tartozó képekkel illusztrálva, amiket Advent idején napról-napra olvashatsz? Vagy akár meglepheted vele barátnődet, párodat, szüleidet…Sőt, még kedvenc munkatársadat is!

KarácsonyAnyó és manói szívesen elkészítik Neked ezt a kis adventi naptárat,

  • amit Advent idején napról napra olvasgathatsz az e-mail fiókodban akár reggel, akár este, vagy naponta többször is,
  • magaddal viheted, ha kinyomtatod, mert belefér a táskádba,
  • olvashatod okostelefonon tömegközlekedve, liftben, vagy egy kávé mellet a karácsonyi bevásárlás közben megpihenve.

Mi is ez az Adventi naptár?

  • A Neked szánt Személyes Adventi Naptár egy “jóságokkal”,  az adventi készülődést, a karácsonyra történő lelki ráhangolódást segítő, útmutató  gondolatokkal töltött kis zsebkönyv.
  • Segít a dolgokat másképp látni, embertársaidat megérteni, s mintha árnyas padon megpihennél, amikor magányra vágysz, segítségével egyedül maradhatsz a gondolataiddal.
  • A Személyes Adventi naptáradban található útmutató sorok az év minden napján jól jöhetnek, ha választási helyzetbe kerülsz, ha valamilyen nehéz döntés előtt állsz, ha át kell gondolnod tetteidet és következményeit.
  • Ha máskor is szívesen olvasol idézeteket, bölcs gondolatokat, útmutató sorokat, akkor ez a kis kiadvány neked való!

Milyen formában kapható a Személyes Adventi Naptár?

Személyes Adventi Naptárad 2014-ben

csak letölthető formában érhető el

Ára mindössze 790Ft

Személyes adventi naptár 2011

Neved:*
E-mail cím:*
Tel. a biztonság kedvéért:*
Postacím, ahová számlát küldhetem:*
Számlázási név és cím (ha más, mint az előző):
Ha ajándékba küldöd, a címzett neve, e-mail címe és üzeneted:Top